O nama

Preduzeće “ZNAK” d.o.o. – Podgorica osnovano je 1990.godine. Naša kompanija je ovlašćeni zastupnik, za područje Crne Gore, nekoliko najrenomiranijih svjetskih proizvođača, iz oblasti rasvjete i upravljanja.

“OSRAM” – Njemačka – Jedan od najvećih svjetskih proizvođača sijalica i LED rasvjete za automobilsku industriju, elektronskih predspojnih sprava i sistema upravljanja, kao i Display / Photo Optic sijalica koje se koriste u specijalizovanoj rasvjeti, kao što su studijska, pozorišna i kinematografska rasvjeta, aerodromska rasvjeta, medicinska rasvjeta i dr.

“LEDVANCE” – Njemačka – Renomirani proizvođač i nosilac licence za prodaju i distribuciju proizvoda osnovne potrošnje za rasvjetu marke „OSRAM“ (sijalica, elektronike, LED modula…), proizvođač LED rasvjetnih tijela, elektronskih predspojnih uređaja i dr.

“SITECO” – Njemačka – Unutrašnja i spoljna rasvjeta, LED i konvencionalna rasvjeta-proizvodi isključivo EU.

“Traxon-eCue” – Kanada – LED specijalna rasvjeta, elektronika, upravljanje…

“Vossloh Schwabe” – Njemačka – Oprema za rasvjetu (predspojni uređaji, sijalična grla, LED moduli i dr.).

“Rade Končar” – Sjeverna Makedonija – Renomirani proizvođač kontaktora i sklopne opreme.

“ST-Arc” – Hrvatska – Renomirani proizvođač figura (kataloških i prema specifičnom zahtjevu) za praznično ukrašavanje sa LED rasvjetom.

Stalna saradnja sa tehničkom podrškom gore navedenih kompanija, daje nam mogućnost da ravnopravno učestvujemo u projektima na održavanju ili projektovanju nove ulične rasvjete, kao i rasvjete za nove i postojeće objekte.

Dakle, gore pomenuti proizvođači nude ubjedljivo najbolji kvalitet na tržištu, a preduzeće „ZNAK“, kao njihov dugogodišnji zastupnik i distributer, taj kvalitet prenosi na kupce širom Crne Gore.